Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan Skinnarilan Lutusten toimintaan! Olitpa sitten vanha konkaripartiolainen tai vasta partiosta ja Lutusten toiminnasta kiinnostunut opiskelija, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Liittyessäsi Lutusten jäseneksi liityt samalla Suomen Partiolaisten jäseneksi ja pääset mukaan mahtavan harrastuksen pariin. Täältä voit lukea lisätietoa Suomen Partiolaisista ja partiosta harrastuksena.

Mikä jäsenlaji?

Opiskelijajäsen = Korkeakouluopiskelija, joka haluaa liittyä lippukunnan jäseneksi ja hyväksyy sen toiminnan ja tarkoituksen. Lippukunnan opiskelijajäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja oikeus osallistua päätöksentekoon.

Beeta-jäsen = Henkilö, joka haluaa liittyä lippukunnan jäseneksi. Henkilö hyväksyy lippukunnan säännöt, toiminnan ja tarkoituksen.

Alumnijäsen = Korkeakouluopintonsa päättänyt lippukunnan entinen opiskelijajäsen.

Lippukunnan beeta-, alumni- ja kunniajäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus.

Okei, haluan mukaan, mitä teen?

  1. Täytä jäsenlomake täällä.
  2. Mikäli opiskelet jossain suomalaisessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, muista ilmoittaa siitä jäsenlomakkeen täytön yhteydessä lisätiedot kohdassa.
  3. Saat sähköpostiisi laskun noin kuukauden kuluessa jäsenlomakkeen täyttämisestä. Muistathan maksaa laskun ajallaan!

Mitä tämä maksaa?

Partio on edullinen harrastus myös opiskelijalle. Jäsenmaksu koostuu Suomen Partiolaisten, Etelä-Karjalan Partiolaisten sekä lippukunnan omasta jäsenmaksusta.

  • Lutusten liittymismaksu 20 euroa (laskutetaan kerran) ja jäsenmaksu 10 euroa (laskutetaan vuosittain).
  • Suomen Partiolaisten (SP) sekä Etelä-Karjalan Partiolaisten jäsenmaksu, yhteensä 57 euroa (vuonna 2022). Lisää tietoa SP:n jäseneduista täällä.
    • Päätoimisen opiskelijan on mahdollista hakea vapautusta em. jäsenmaksusta, mikäli osallistuu vain Lutusten järjestämiin tapahtumiin.

Uudet partiolaiset

Jos liityt partioon syksyllä, maksat vain Lutusten liittymis- ja jäsenmaksun. Suomen Partiolaisten ja piirin (Etelä-Karjalan Partiolaisten) jäsenmaksun maksat vasta seuraavalta vuodelta.

Vanhat partiolaiset

Maksat sen piirin jäsenmaksun, missä on ykköslippukuntasi. Mikäli haluat, että Skinnarilan Lutuset merkitään Kuksassa ykksölippukunnaksesi, ilmoita siitä jäsenrekisterinhoitajalle.