Myös Lutuset ovat mukana myymässä adventtikalentereita

Partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja, adventtikalenterimyynti, on käynnissä. Adventtikalenterimyynnin tuotoilla mahdollistetaan partiotoiminta ympäri Suomen. Valtaosa tuotosta tulee suoraan Lutusille ja kalenterituottojen avulla voimme hankkia lippukunnalle erilaisia varusteita ja täten mahdollistaa toimintamme myös entistä suuremmalle joukolle.

Kalenterin on kuvittanut viime vuoden tapaan Christel Rönns. Hän on Finlandia Junior -palkittu kuvittaja, jonka eläväinen kuvitustyyli on monille entuudestaan tuttu lastenkirjoista.

Myymme kalentereita 5.12. asti. Adventtikalenterille myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo kalenterin suomalaisuudesta. Adventtikalenterin kotimaisuusaste on yli 90 prosenttia.

Meihin on mahdollista törmätä yliopistolla tai amk:lla, mutta jos haluat varmistaa että saat varmasti adventtikalenterin kannattaa olla yhteydessä adventtikalenteri@lutuset.fi. Kalenterin hinta on tänä vuonna 10€

Adventtikalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta

Adventtikalentereita on voinut ostaa verkkokaupasta jo muutaman vuoden ajan. Tänä vuonna verkkokauppa on erityisen tärkeässä asemassa. Sieltä kalenterin voi hankkia turvallisesti ja suoraan kotiin toimitettuna. Verkkokauppaan pääset tästä: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/. Muistathan merkata verkkokaupassa tukesi Skinnarilan Lutusille.